Selecteer een pagina

Gevoelens/emotie

Yes, we zijn aangekomen in de module over gevoelens. Die gaan we nu onder de loep nemen. Je hebt al flink wat ontdekt over je gedachten en je gevoelens zijn het verlengde van jouw gedachten. Laten we dus snel gaan kijken hoe jij ook hierin een shift kunt gaan maken. 

Ervaar je weleens emoties die je eigenlijk niet wilt voelen?
Negeer je die emoties dan wel eens? 
En heb je het idee dat je deze niet onder controle kunt krijgen?

Tijd om er dieper op in te gaan, zodat je met jouw  onverwerkte en steeds terugkerende emoties aan de slag. 

Na deze module heb je emoties anders ervaren dan je al deed. Ik reik je meerdere manieren om  met een open blik naar je emoties te kijken en ze te benaderen, waardoor je meer grip op je emoties krijgt. 

Wanneer dat gebeurt, gaat alles beter in je leven. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijker keuzes maken, omdat je emoties je niet meer hoeft vast te houden. Je wordt een leukere moeder en partner omdat je veel minder bagage met je meedraagt. En het mooie is, wanneer je ook nog meer in contact kunt komen met jezelf, kom je als het ware thuis in jezelf. Zodat jij je nooit meer verloren hoeft te voelen.

Maak je klaar om wat van die oude ballast los te laten. Want feit is dat ze niet meer van nu zijn, maar meestal van langer geleden. Laat ze maar gaan dus. Ze zijn voltooid verleden tijd.